Prémium takaróponva a vertikális szmókerhez

Prémium takaróponva a vertikális szmókerhez

21 900 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Prémium takaróponva a vertikális szmókerhez

21 900 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
primagrill.hu
Termékleírás
Hozzávalók:

1 db bárányborda egyben
3 ger fokhagyma
1 ek dijoni mustár
2 kk blackening fűszer
fél csokor friss menta
45 g panko morzsa
4 ek olívaolaj

Elkészítés:

Melegítsük elő a kamado grillt 200 fokra, és készítünk be két grill rácsot. Egyet a tűz fölé, majd jöhet egy fél deflektor és e fölé egy második rács.
A bárányról vágjuk le a felesleges zsírt és szabadítsuk meg az ezüstös hártyától.
Enyhén olajozzuk és fűszerezzük a húst a blackening keverékkel, amelyet akár házilag is elkészíthetünk füstölt pirospaprika, cayenne bors, hagymapor, fokhagymapor, kakukkfű, oregánó, bazsalikom és só, bors keverékéből!
A maradék olajat keverjük el az aprított mentával, fokhagymával és pankó morzsával.
Ezután tegyük fel a húst az alsó részre, hogy lepirítsuk 1-2 perc alatt.
Amikor minden oldalán megpirítottuk a bárányt, vegyük le a grillről.
Kenjük le a mustárral és a mentás keverékből képezzünk egy kérget a húson!
Óvatosan tegyük át az indirekt részre a húst, és zárt tető alatt süssük körülbelül 15 percig. Amikor a belső hőfok eléri a 62-63 fokot, vehetjük is le.
Pihentessük 10 percig a húst mielőtt felvágnánk négy részre. (két csontos rész jusson egy embernek).

írta: Kamado Joe Magyarország

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.